Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Αγαπώ σημαίνει Εξασφαλίζω!

Αγαπώ σημαίνει Εξασφαλίζω! www.benefitfs.gr

 Αντιμετωπίστε το υψηλό κόστος της ιδιωτικής υγείας.


Η ιδιωτική ασφάλιση, σας βοηθά να καλύψετε τα καθημερινά έξοδα για την υγεία του παιδιού σας αλλά κυρίως να αντιμετωπίσετε το μεγάλο και πολλές φορές μη αναμενόμενο κόστος της νοσοκομειακής περίθαλψης. Η ασφάλεια για παιδιά σας επιτρέπει να επιλέξετε το ιδιωτικό νοσοκομείο που επιθυμείτε, τους γιατρούς που εμπιστεύεστε, το χρόνο, τον τόπο και το είδος της θεραπείας του παιδιού σας. Εξασφαλίζει ότι είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας ακόμα και στα πιο σοβαρά περιστατικά.


Εξασφαλίστε άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.

Γιατί να ασφαλίσω το παιδί μου? www.benefitfs.gr
Η ασφάλεια υγείας του παιδιού συμπληρώνει μεν τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου, αν το επιθυμείτε, αλλά σας εγγυάται ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με τις λίστες αναμονής και με τις ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό των κρατικών νοσοκομείων. Αποφεύγετε την ταλαιπωρία και την αναμονή των δημόσιων νοσοκομείων που ίσως θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού σας.

Κατοχυρώστε υψηλή ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους .

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες. Με μια μικρή συνδρομή εξασφαλίζετε για το παιδί σας το καλύτερο επίπεδο ιατρικής φροντίδας, είτε αφορά προγραμματισμένη νοσηλεία είτε έκτακτο περιστατικό. Η ασφάλεια υγείας σήμερα σας δίνει πρόσβαση στις πιο σύγχρονες ιατρικές μεθόδους σε όλο τον κόσμο αλλά πάνω από όλα σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε τις πιο ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας για το παιδί σας σε μια στιγμή ανάγκης.


Σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να εξετάσετε ως γονείς
......

Αναλογιστείτε τα παρακάτω προκειμένου να έχετε μια καλύτερη αντίληψη για την ανάγκη εξασφάλισης της υγείας των παιδιών σας:


  • Το Κοινωνικό σας ταμείο μπορεί να προσφέρει σήμερα και στο μέλλον την ποιότητα των υπηρεσιών που επιθυμείτε για την υγεία του παιδιού σας;
  • Μπορείτε να καλύψετε οικονομικά μια έκτακτη μεγάλη δαπάνη υγείας;
  • Έχετε άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας που επιθυμείτε, εάν τις χρειαστείτε;
  • Θα θέλατε για οποιοδήποτε ζήτημα υγείας προκύψει να έχετε επιλογές και να μπορείτε να εξασφαλίσετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών για την οικογένειά σας



 Μεριμνήστε για την Εξασφάλιση της Υγείας του Παιδιού σας από 12,00 ευρώ/μήνα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου