Φιλοσοφία
Η BENEFIT Financial services είναι ένας οργανισμός ο οποίος συστάθηκε το 2005 από εξειδικευμένους συμβούλους στην Υποστήριξη Επιχειρήσεων (Business Consulting), στo Insurance Risk Management και το Cyber Risk Management για ιδιώτες, στελέχη, επαγγελματίες και επιχειρήσεις,  με παρουσία σε όλη την Ελλάδα.

"Σας βοηθάμε να ανακαλύψετε τις πραγματικές ανάγκες σας και να δημιουργήσετε απερίσπαστοι την αξία που ονειρεύεστε για εσάς, την οικογένεια σας ή την επιχείρηση σας, μέσα από ποιοτικές υπηρεσίες & εξειδικευμένες λύσεις."
Έχουμε ανάγει την συμβουλευτική σε υψηλά επίπεδα. To κάθε στέλεχος μας, είναι ένας σύμβουλος Risk Management για να μπορεί ο πελάτης, σαν φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να αισθάνεται ασφαλής και απερίσκεπτος ν’ αναπτύσσεται και να πρωταγωνιστεί στην σύγχρονη κοινωνία.Εργαλεία μας η έρευνα , η επιστημοσύνη , η καινοτομία και η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας του Risk Management , σε απλή, κατανοητή, εύχρηστη και πρακτικά εφαρμόσιμη για τον πελάτη μορφή.


«Είμαστε μία εταιρεία επαγγελματιών, που τολμάμε το διαφορετικό, και αξιοποιώντας την εμπειρία μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας. Όλοι μαζί προσθέτουμε αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, που μας έδωσαν και το 2018, υψηλά ποσοστά στον Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών, για το after sales service σε όλους τους κλάδους.»
«Δεν θέλουμε να είμαστε οι πιο φθηνοί, θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στο Privet Client Services. Θέλουμε να μπορούμε να δικαιολογούμε το κάθε λεπτό του ευρώ που μας εμπιστεύεται ο πελάτης μας»

«Η Ατζέντα Ανανέωσης του 2019 περιλαμβάνει 4 δυνατά σημεία:
  •  Ανθρωποκεντρικότητα και επικέντρωση στο Privet Client Services,
  •  Ψηφιοποίηση για την άμεση εξυπηρέτηση & παροχή πληροφοριών στον πελάτη.
  • Ανάπτυξη εργασιων σε νεα προιόντα και υπηρεσίες, όπως το GDPR και το Cyber
  • Τεχνική κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση,
για να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες των πελατών και σε κάθε ευκαιρία ανάπτυξης που παρουσιάζεται.»


Εξειδίκευση, λύσεις και αξιοπιστία … είναι τρείς σημαντικές λέξεις που μας κάνουν και ξεχωρίζουμε στο Risk Management.