Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

INSURANCE SOLUTIONS FOR BUSINESS AND AFFINITY

INSURANCE SOLUTIONS FOR BUSINESS AND AFFINITY, www.benefitfs.gr

Το Insurance Risk Management Plan, καλύπτει τον υπολοιπόμενο κίνδυνο της επιχείρησης σας

Είτε διαθέτετε μια εταιρεία πολυεθνική ή μια πολύ μικρότερη επιχείρηση, η διαχείριση της είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης.

Εσείς έχετε το χρόνο, τους πόρους και την τεχνογνωσία για τη διαχείριση ενός επιτυχημένου insurance Risk Management;

Στην BENEFIT financial & risk management services, αυτή είναι η δουλειά μας και διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία.

"Σχεδιάζουμε, εφαρμόζουμε και υποστηρίζουμε ένα πλήρες φάσμα διαχείρισης ασφαλιστικών  κινδύνων με λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του οργανισμού σας, ως μέλος του μεγαλύτερου ασφαλιστικού cluster στην Ελλάδα, του Συνεργατικού δικτύου ΠΑΝΟΡΜΟΣ insurance"

  • Το εύρος και το βάθος της εμπειρίας μας, βοηθούν να εντοπίστε τις σωστές λύσεις για εσάς.
  • Οι σχέσεις και το μέγεθος μας βοηθούν να διαπραγματευτούμε τις καλύτερες τιμές και όρους με αξιόπιστους μεταφορείς.
  • Η ικανότητά και το εύρος  των παρεχόμενων υπηρεσιών, μας βοηθά να εξυπηρετούμε κάθε μεγέθους οργανισμό  - και αυτό επεκτείνετε καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.
  • Η εμπειρία και η τεχνολογία μας βοηθούν να απλοποιήσουμε τρόπους για να καλύψετε κάθε υπολοιπόμενο κίνδυνο.
  • Επιζητούμε την μέγιστη εμπειρία του πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, την ανάλυψη του κινδύνου και την υποστήριξη πελατών  και να μειώσουμε σημαντικά το διοικητικό σας κόστος.

"Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Startup εταιρείες, αλλά και μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Σ' αυτές περιλαμβάνονται εταιρείες Logistic, Φιλοξενίας, Εστίασης, Τροφίμων και Χημικών, Μηχανημάτων, Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κλπ. "

Κάθε πελάτη, μπορούμε να τον βοηθήσουμε σε: 

1. Καθορισμός αναγκών κινδύνου

Συναντιόμαστε με την ομάδα σας και τους βοηθάμε να κατανοήσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε  στο πλαίσιο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν ν' αναπτύξουμε μοναδικές λύσεις προσαρμοσμένες στο προφίλ κινδύνου σας.

2. Σχεδιασμός του insurance Risk Management Plan

Δημιουργουμε το πλάνο του insurance risk management από άκρο σε άκρο με όλες τις δυνατές λύσεις για την κάλυψη του υπολοιπόμενου κινδύνου.  Αναπτύσσουμε εξατομικευμένες στρατηγικές για τον μετριασμό των κινδύνων και τον έλεγχο ζημιών και πολλά άλλα. Αυτό μπορεί να κάνει το insurance risk management plan πιο ελκυστικό, ευέλικτο και αποτελεσματικό - και ενδεχομένως να το μετατρέψει σε ροή εσόδων.

3. Παράδοση αποτελεσμάτων

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να μην διακινδυνεύσετε ουσιαστικά τον εαυτό σας και την επιχείρηση σας. Προσπαθούμε να σας προβλέψουμε τις ανάγκες σας . να σας περέχουμε κάθε υποστήριξη και απρόσκοπτα να αναπτύσετε την επιχείρηση σας

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ, 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 


Δεδομένου ότι κάθε οργανισμός είναι μοναδικός, κανένα από τα προγράμματά μας δεν είναι "τυποποιημένο". Επιπλέον, μπορούμε να ταιριάξουμε το μέγεθος της ομάδας στρατηγικής, τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας και την εκάστοτε εξειδίκευση μας, καθώς αναπτύσεται η επιχείρησή σας. Από την ευρεία γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε, μπορείτε να επιλέξετε  εκείνες που ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες σας - ή να τις συνδυάσετε ως μέρος μιας ολοκληρωμένης λύσης.

Μεταξύ των πιο σημαντικών δυνατοτήτων μας είναι

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 

Μπορούμε να αναπτύξουμε, να εφαρμόσουμε και να διαχειριστούμε ένα πακέτο ασφαλιστικών καλύψεων για εσάς, τους συνεργαζόμενους τρίτους, τα υποκαταστήματα ή τις θυγατρικές σας αλλά και τους franchisees. Με αυτόν τον τρόπο εσείς και όλοι οι συνεργαζόμενοι μ' εσας προστατεύονται με τον καλύτερο τρόπο. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ:

  •  Σχεδιάζουμε την καινοτόμο ασφαλιστική κάλυψη που ευθυγραμμίζεται με τους ανεξάρτητους συμβαλλόμενους που συνεργάζονται μαζί σας με συμβάλια και συμφωνίες συνεργασίας για τη μείωση των δικαστικών διαφορών, του χρηματοοικονομικού κινδύνου και του κινδύνου φήμης.
  • Παρέχουμε δεδομένα και αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με απώλειες, απαιτήσεις και άλλα μετρήσεις για να κατανοήσετε καλύτερα το προφίλ κινδύνου σας.
  • Διεύρυνση της συμμετοχής του προγράμματος με τις πολιτικές που παρέχουν περισσότερη κάλυψη.

"Οι πελάτες μας βλέπουν το Insurance Risk Management Plan, ως ευκαιρία να αναπτύξουν την Στρατηγική τους. 

Έχουμε βάλει την εμπειρία και την γνώση, τριών δεκαετιών για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε της καλύτερες υπηρεσίες, τα καλύτερα προϊόντα με το καλύτερο κοστολόγιο. 


Η BENEFIT financial & Risk Management Services είναι συνώνυμη με την  άριστη διαχείριση του κινδύνου, προσαρμοζόμενη πάντα στις δικές σας ανάγκες"

Ακολουθήστε  στο https://www.linkedin.com/in/konstantinos-paterakis-83131262/



Κων/νος Πατεράκης
Chief Executive Officer
Insurance Risk Management Analyst
Τηλ. 2108547220
Φαξ 2108314680
kpaterakis@benefitfs.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου