Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Το κατοικίδιό σου και τα μάτια σου!


Όσοι έχουν κατοικίδια αναγνωρίζουν ότι η σχέση μεταξύ ανθρώπου-κατοικιδίου, είναι τόσο δυνατή που ο κάθε ιδιοκτήτης θα μπορούσε να φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου για τον πιστό του φίλο, είτε πρόκειται για γάτα, σκύλο ή πτηνό! Ειδικά αν αφορά την υγεία και ευημερία του!
Η εξασφάλιση της υγείας του αγαπημένου μας κατοικιδίου, λοιπόν, είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί όλους τους υπεύθυνους ιδιοκτήτες.
Αν και στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένη, η ασφάλιση του κατοικιδίου μας είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και προσιτές , οικονομικά, λύσεις. 
Σύμφωνα με έρευνα της VPRC που πραγματοποιήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου, κατοικίδια έχει το 40% των ελληνικών νοικοκυριών.
Όλοι όσοι έχουν κατοικίδια γνωρίζουν πόσο συχνές και κοστοβόρες είναι οι επισκέψεις στον κτηνίατρο, όπως και το ότι τα κατοικίδια νοσούν από τις ίδιες ασθένειες που νοσεί και ο άνθρωπος.
Πόσες πιθανότητες λοιπόν άραγε υπάρχουν, να αγόραζε αυτό το 40% των ελληνικών νοικοκυριών ασφαλιστική κάλυψη υγείας για τα κατοικίδιά του;

Μέχρι πρόσφατα, τα συμβόλαια υγείας κατοικιδίων συνήθως δεν κάλυπταν την προληπτική ιατρική φροντίδα (π.χ. τα εμβόλια) ή την στείρωση. Τελευταία και με την άνθηση που γνωρίζει η σχετική βιομηχανία, υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν κάλυψη & της βασικής περίθαλψης!

Η ασφάλιση κατοικιδίων είναι κάτι που ο κόσμος θέλει και έχει ανάγκη. Οι συναισθηματικοί δεσμοί των ανθρώπων με τα σκυλιά ή τα γατιά τους είναι μυστήριοι, ανεξήγητα βαθείς και δυνατοί. Είναι απίθανο λοιπόν να πουν όχι σε μια πράξη που ευνοεί την υγεία τους και την τσέπη τους ταυτόχρονα.
Για τους περισσότερους ιδιοκτήτες κατοικιδίων, τα σκυλιά και τα γατιά τους είναι σαν μέλη της οικογένειάς τους. Σε μια κρίσιμη στιγμή, θέλουν να είναι σε θέση να πάρουν την απόφαση που πρέπει, όχι την απόφαση που αντέχει το πορτοφόλι τους!!

 Σήμερα στην Ελλάδα, μια σοβαρή εγχείρηση
κοστίζει περί τα 3.000 – 5.000 ευρώ.

Η κτηνιατρική προοδεύει όπως όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι της ιατρικής και μπορεί να θεραπεύσει τις βαριές αρρώστιες των ζώων. Είναι σίγουρο ότι η πλειψοηφία των ιδιοκτητών θα ήθελαν να σώσουν τη ζωή του ζώου τους και να μην αναγκαστούν να το αφήσουν να αποδημήσει γιατί δεν έχουν το κεφάλαιο που είναι απαραίτητο.

Κάθε άνθρωπος, έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης) είτε μέσω του ασφαλιστικού του ταμείου είτε μέσω κάποιας ιδιωτικής ασφάλισης.
Το κατοικίδιό του όμως, δεν είχε καμία.
Πλέον, μπορεί να έχει! Μην αμελείτε την εξασφάλιση και προστασία της υγείας του πιστού σας φίλου! Το κόστος ένος τέτοιου συμβολαίου είναι πολυ μικρό σε σχέση με τις δυνατότητες και οφέλη που δίνει στο κάθε ιδιοκτήτη.  Πάραυτα, και εσείς και εμείς γνωρίζουμε ότι η υγεία του κατοικιδίου μας δεν μπορεί να κοστολογηθεί!

Δείτε εδώ τα οφέλη απο την ασφάλιση του κατοικιδίου σας!

Πηγή: http://underwriter.gr