Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Το σχέδιο επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας (business continuity plan) της BENEFIT financial services



Έχοντας πλήρη γνώση των εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς σε ό,τι αφορά τον κορωναϊό COVID-19, η BENEFITT financial services, υιοθετεί τις επίσημες οδηγίες της πολιτείας.

Αποφάσισε για προληπτικούς κοι μόνο λόγους από την Δευτέρα 16/3/2020 και για δύο εβδομάδες, να θέσει σε λειτουργία το σχέδιο επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας (business continuity plan), σύμφωνα με το οποίο το προσωπικό οι συνεργάτες και τα στελέχη θα εργάζονται απομακρυσμένα κλείνοντας τα γραφεία της εταιρίας μας.

Η ροή της δραστηριότητάς μας δεν θα επηρεάσει καθόλου την καθημερινότητα της λειτουργίας μας, καθώς όλες οι εργασίες συνεχίζουν να εκτελούνται κανονικά και έχουμε ενεργοποιήσει την απομακρυσμένη σύνδεση.

Παράλληλα, έχουμε ακυρώσει σεμινάρια στα γραφεία μας και προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Η όποια επικοινωνία με την εταιρεία εξακολουθεί να γίνεται τους συνήθεις τρόπους (πλήν της φυσικής παρουσίας ) αλλά και με εναλλακτικές λύσεις, όπως Skype meetings, call conferences, κ.λπ

Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις του Covid-19 στο προσωπικό μας, στους πελάτες μας και στο κοινό.

Παραμένουμε κοντά σας και είμαστε στη διάθεσή σας για να συνδράμουμε στις δικές σας προσπάθειες εφαρμογής των προληπτικών μέτρων, προς όφελος όλων μας, διατηρώντας ανοικτή την επικοινωνία μαζί σας για ό,τι νεότερο. 

__________________________________
Διαβάστε το άρθρο.

Η McKinsey ανακοίνωσε επτά δράσεις οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις κάθε είδους σαν βοήθεια προς τους ηγέτες και τα στελέχη τα οποία συμμετέχουν στις ομάδες διαχείρισης κρίσεων. Αυτές είναι μόνο κατευθυντήριες γραμμές, καθόλου εξαντλητικές ή λεπτομερείς ώστε να υποκαταστήσουν μια λεπτομερή ανάλυση της ιδιαίτερης κατάστασης μιας εταιρείας.


Δείτε τον κατάλογο ελέγχου 


_____________________



Konstantinos Paterakis
(I write about tech, cyber & finance)

Insurance Risk Management Analyst, CyRM
Μέλος Δ.Σ. cluster Panormos


view in Linkedin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου