Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Εκλογές ΕΕΑ: Νίκη και αυτοδυναμία για τον συνδυασμό "Το Επιμελητήριο μας"
Με τη συμμετοχή πάνω από 5.400 επαγγελματιών ολοκληρώθηκε το τριήμερο των εκλογών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (2,3,4 Δεκεμβρίου 2017).
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της εκλογικής αναμέτρησης, νικητής αναδείχθηκε ο συνδυασμός "Το Επιμελητήριο μας" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος λαμβάνει ποσοστό 55% και 28 από τις 51 έδρες, που σημαίνει αυτοδυναμία στο νέο Δ.Σ..
Στη δεύτερη θέση ο συνδυασμός "Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών" με επικεφαλής τον κ. Νίκο Λεβετσοβίτη με ποσοστό 25% και 13 έδρες. Από 2 έδρες λαμβάνουν ο συνδυασμός "Επαγγελματική Ανάπτυξη", με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Ρεκλείτη, ο συνδυασμός "Ανοικτό Επιμελητήριο" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Βαφειαδάκη και ο συνδυασμός "Ένωση Επιμελητηρίου" με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Ζηκόπουλο.Ακολουθούν, με 1 έδρα έκαστος, ο συνδυασμός "Σ.Ε.Π. Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική" με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Καρναχωρίτη, ο συνδυασμός "Ασφαλιστική Συνεργασία" με επικεφαλής τον κ. Κλήμη Δημαρχιάδη και ο συνδυασμός "Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία" με επικεφαλής τον κ. Αναστάσιο Καυκαλέτο.Μία έδρα που υπολείπεται του συνόλου θα αποδοθεί στη β’ κατανομή.

Πηγή: eea.gr