Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο το 2019


Η ασφάλεια στο διαδίκτυο το 2019, www.benefitfs.gr


Οι επιθέσεις, οι υποκλοπές και οι επαιτήσεις των hacker, ιδιαίτερα εκείνων που προκύπτουν από τις επιθέσεις του Office 365, θα συνεχίσουν να αυξάνονται σε κάθε περιοχή έως ότου τεθούν σε εφαρμογή είτε πιο ασφαλείς τραπεζικές πρακτικές είτε το θέμα γίνει αρκετά πιο γνωστό μεταξύ των οργανισμών οπότε θα λάβουν πιο αυστηρά μέτρα.


Δεύτερον, όταν πρόκειται για παραβιάσεις δεδομένων, υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι ένα μεγάλο μέρος του κόστους προέρχεται από την κοινοποίηση των δεδομένων, αλλά διαπιστώνουμε ότι αυτή είναι μία από τις φθηνότερες πτυχές αυτών των τύπων απαιτήσεων. Αντ 'αυτού, η επακόλουθη βλάβη της φήμης από παραβιάσεις δεδομένων αποδεικνύεται πολύ δαπανηρή και αυτοί οι τύποι απαιτήσεων είναι αυτές με το υψηλότερο κόστος.
Τρίτον, οι επιθέσεις ransomware συμβαίνουν όλο και λιγότερο. Τώρα βλέπουμε πιο στοχευμένες επιθέσεις εκβιασμών να καταργούν ολόκληρες εταιρείες και τα back-up τους. Αν και αυτοί οι τύποι απαιτήσεων συνθέτουν ένα μικρό κομμάτι της πίτας από την άποψη της συχνότητας, είναι και πάλι μερικές από τις πιο καταστροφικές από οικονομική άποψη.

Τέλος, με την πιθανότητα αυξανόμενων δαπανηρών γεγονότων διακοπής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, πιστεύουμε ότι περισσότεροι κλάδοι θα εξετάσουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, όπως είναι η μεταποιητική βιομηχανία. Μετά από όλα, δεν είναι μόνο επιχειρήσεις που κατέχουν ευαίσθητα δεδομένα που εκτίθενται πλέον - είναι κάθε επιχείρηση.

Η Benefit f.s. είναι σε θέση να βοηθήσει κάθε επιχείρηση παρέχοντας τους το Cyber Plan! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108547220 ή στο email: support@benefitfs.gr! Είμαστε στη διάθεσή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου