Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Πως ο γάμος μπορεί να αλλάξει τις ασφαλιστικές σας ανάγκες?


Πως ο γάμος μπορεί να αλλάξει τις ασφαλιστικές σας ανάγκες? www.benefitfs.gr

Γνωρίζετε ήδη ότι ο γάμος θα αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σας. Όταν λέτε το μεγάλο"ΝΑΙ" μοιράζεστε ολόκληρο τον κόσμο σας με κάποιον άλλο. Μεταξύ των αλλαγών που έρχονται με τον γάμο είναι και οι προσαρμογές που πρέπει να κάνετε στην ασφαλιστική σας κάλυψη.


ΣΠΙΤΙ


Εάν εσείς και ο / η σύζυγός σας μετακομίσετε μαζί μετά το γάμο, θα θελήσετε να έχετε και τα δύο ονόματα σας αναγραφόμενα στο συμβόλαιό σας για να εξασφαλίσετε ότι και οι δύο θα επωφεληθείτε από την προστασία του. Εκτός από αυτήν την αλλαγή, θα πρέπει να εξετάσετε την αύξηση ή την προσαρμογή της κάλυψης της προσωπικής σας περιουσίας. Για παράδειγμα πριν από το γάμο, θα πάρετε δαχτυλίδι αρραβώνων και θα θέλετε να είστε καλυμμένοι. Ακόμα κι αν δεν βγάλετε ποτέ  το δαχτυλίδι και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το χάσετε, υπάρχει μια πιθανότητα να πέσουν οι πέτρες. Επίσης στον γάμου σας είναι πολύ πιθανό να λάβετε πολύτιμα δώρα. Γι'αυτό είτε ζείτε μαζί με τον/την σύζυγό σας πριν από το γάμο ή ενώσετε τα νοικοκυριά σας μετά, τα γαμήλια δώρα μπορούν να αυξήσουν τη συνολική αξία της περιουσίας σας και να απαιτηθεί ενημέρωση για την κάλυψη τους.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


Η ασφάλιση των αυτοκινήτων σας μπορεί να υποστεί μερικές από τις μεγαλύτερες αλλαγές για τα παντρεμένα ζευγάρια. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι έγγαμοι άνθρωποι έχουν λιγότερα ατυχήματα και παίρνουν λιγότερα ρίσκα κατά την οδήγηση. Το κόστος για την ασφάλιση των αυτοκινήτων σας ενδέχεται να μειωθεί σημαντικά μετά το γάμο. Ωστόσο, εάν ένας σύζυγος έχει κακή οδηγική συμπεριφορά, ο συνδυασμός των συμβολαίων μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι προτιμότερο να συμβουλευτείτε τον ασφαλιστή σας σχετικά με αυτό το θέμα, δεδομένου ότι αυτός ή αυτή θα είναι σε θέση για να σας πει πώς εσείς και ο σύζυγός σας μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αλλαγές του συμβολαίου σας.

ΖΩΗ


Αν εσείς και ο μέλλοντας σύζυγός σας δεν έχετε ήδη ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής, ο γάμος σας είναι ένας καλός λόγος να εξετάσετε την αγορά ενός τέτοιου προϊόντος. Αν κάποιος από εσάς ήδη διαθέτει ασφάλεια ζωής, μπορεί να θέλει να ενημερώσει τις πληροφορίες του συμβολαίου του για να συμπεριλάβει τον νέο σύζυγό. Τα νεαρά ζευγάρια μπορεί να μην πιστεύουν ότι χρειάζονται ασφάλεια ζωής, αλλά αυτό το προϊόν πιθανότατα θα είναι λιγότερο ακριβό ενώ είστε νέοι και υγιείς. Η ασφάλιση ζωής θα σας βοηθήσει να προστατέψετε τη νέα σας οικογένεια από απρόοπτα γεγονότα για τα επόμενα χρόνια. 

ΥΓΕΙΑ


Ο γάμος είναι ένα από τα γεγονότα στη ζωή που σας επιτρέπουν να κάνετε αλλαγές στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας σας. Συνήθως εντός 60 ημερών από το γάμο, μπορείτε να αλλάξετε τις πολιτικές σας ή να προσθέσετε το σύζυγό σας στο συμβόλαιό σας. Ακόμα κι αν και οι δύο έχετε ήδη ασφάλιση υγείας μέσω των εργοδοτών σας, μπορεί να αξίζει τον κόπο να μιλήσετε στον ασφαλιστή σας για το αν η τρέχουσα κάλυψη υγείας σας έχει όλα όσα χρειάζεστε.

Τέλος, αν αλλάξετε το όνομά σας μετά το γάμο, φροντίστε να υποβάλετε την αλλαγή στην ασφαλιστική σας εταιρεία ! Ο γάμος μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο πράγμα, και όταν έχετε την κατάλληλη ασφάλιση μπορείτε να το απολαύσετε ακόμα περισσότερο.
 


Πηγή: www.evolutioninsure.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου