Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

#8 Τρόποι για να δουλεύετε πιο έξυπνα και παραγωγικά


Όλοι έχουμε τον ίδιο χρόνο σε μια μέρα , και δεν υπάρχει τρόπος να αποκτησουμε περισσότερο από αυτόν. Δεν έχει σημασία πόσο επιτυχημένος ή πλούσιος είσαι - είμαστε όλοι περιορισμένοι στις 24 ώρες της ημέρας.

Πρέπει να αφαιρέσουμε κάποιες ώρες για ύπνο, φαγητό, μετακίνηση και απλά για την καθημερινότητα - ο χρόνος που μένει για επιχειρηματικά καθήκοντα είναι σπάνιος. Αλλά, υπάρχει ένας τρόπος για να αυξηθεί ο χρόνος, και αυτό συνεπάγεται την "έξυπνη εργασία - όχι δυσκολότερη". Χρησιμοποιήστε τις οκτώ συμβουλές παρακάτω και θα κάνετε περισσότερα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.



1. Βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει αυτό που κάνετε 100%!

Αυτό είναι πολύ απλό. Όταν αγαπάτε απόλυτα αυτό που κάνετε, δεν αισθάνεστε σαν να δουλεύετε. . Αγαπώ ό, τι κάνω, και  ξυπνάω κάθε πρωί ενθουσιασμένος για αυτό που έχω μπροστά μου. Μια ατελείωτη νύχτα ή μια μεγάλη κουραστική ημέρα ταξιδιού, δεν έχει σημασία - πηδάω από το κρεβάτι κάθε πρωί χωρίς ξυπνητήρι!


Όταν είστε πραγματικά παθιασμένοι με αυτό που κάνετε,  μένετε συγκεντρωμένοι , το οποίο φυσικά έχει ως αποτέλεσμα υψηλή παραγωγικότητα. Εάν  μισείτε αυτό που κάνετε, ανεξάρτητα από το πόσα χρήματα βγάζετε, δεν θα είστε ενθουσιασμένοι και η παραγωγικότητά σας θα πάει ακριβώς κάτω από την αποχέτευση.

2. Αγκαλιάστε την τεχνολογία.


Εάν αρνείστε να αγκαλιάσετε την τεχνολογία, θέτετε τον εαυτό σας σε μειονεκτική θέση. Υπάρχουν επεκτάσεις, εφαρμογές και λογισμικό αυτοματοποίησης για να βοηθήσει σχεδόν σε κάθε πτυχή της επιχείρησής σας και στις καθημερινές σας ευθύνες.

Πριν από χρόνια, κατέστη δυνατή η λειτουργία ολόκληρης της επιχείρησής σας εν κινήσει από το φορητό υπολογιστή σας. Σήμερα, το ίδιο ισχύει και από την κινητή συσκευή σας. Έχουμε απίστευτα εργαλεία διαθέσιμα  που μας δίνουν πλήρη ελευθερία κίνησης. Καταργήστε τις εργασίες ενώ ταξιδεύετε, είστε στο γυμναστήριο ή περιμένετε την πτήση σας - έχοντας όλη την επιχείρησή σας στα χέρια σας μπορείτε να αυξήσετε δραστικά την παραγωγικότητά σας.

Διαβάστε περισσότερα >>