Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Athletes With Voice - The Solution

Athletes With Voice - The Solution, www.benefitfs.gr



Πόσο όμορφη η αλληλεπίδρασή μας σχετικά με τα προηγούμενα άρθρα! Χαίρομαι πολύ, διότι τελικά επιβεβαιώθηκε αυτό που πίστευα· όλοι νοιάζεστε πολύ για το πώς θα προστατεύσετε τους αθλητές σας!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας παρουσιάσω το πρόγραμμα SECURE FIT, που δημιουργήσαμε στη Benefit fs. Η πρότασή αυτή βασίζεται στην ανάγκη μιας σχολής/γυμναστηρίου να προστατεύσει τους αθλητές και να προνοήσει για καθετί που μπορεί να συμβεί και να εξασφαλίσει την αποκατάσταση του αθλητή, του προπονητή ή/και του χώρου σε περίπτωση ζημιάς.

Δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Secure Fit ώστε να υποστηρίξει αποτελεσματικά τη δική σας ομάδα. Φροντίσαμε να υπάρχει ευέλικτο σχήμα παροχών αλλά και πρόσθετων προνομίων και υπηρεσιών, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Έτσι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε, τόσο εσείς όσο και οι αθλητές σας, από την οικονομική επιβάρυνση που προκύπτει από ένα ατύχημα και ταυτόχρονα να εμπλουτίσετε τις προσφερόμενες προς αυτούς υπηρεσίες. 



  • Αναβαθμίζει τις παρεχόμενες παροχές της σχολής/γυμναστηρίου προς τα μέλη ή τους αθλητές του.
  • Συμβάλλει στην προσέλκυση περισσοτέρων μελών.
  • Παρέχει προστασία έναντι των οικονομικών επιβαρύνσεων που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση τραυματισμού ή ζημιάς.
  • Ενισχύει και επιβεβαιώνει τη συλλογική προσπάθεια λειτουργία. 
  • Παρέχει καλύψεις σε ανταγωνιστικό κόστος.
  •  Ενισχύει τη επιχείρησή σας έναντι του ανταγωνισμού.
  • Oι παροχές και τα προνόμια του Secure Fit επεκτείνονται και πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες, διότι αυτόματα εισέρχεσθε στο Benefit Club!





Η διαμόρφωση του προγράμματος γίνεται πάντα σε συνεργασία με το γραφείο μας και μέσα από μια πληθώρα προγραμμάτων διαλέγουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Φυσικά μπορείτε να βελτιώσετε κάποιο πρόγραμμα που μπορεί ήδη να έχετε ή να ενημερωθείτε πιο ολοκληρωμένα.

Κωνσταντίνα Σταράκη


Θέλετε περισσότερες πληροφορίες? Καλέστε μας στο 2018547220 ή στείλτε μας email στο support@benefitfs.gr! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου