Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Απώλεια Κερδών και Διακοπή εργασιών στην επιχείρησή μου. Τι μπορώ να κάνω?


Απώλεια Κερδών και Διακοπή εργασιών στην επιχείρησή μου. Τι μπορώ να κάνω? www.benefitfs.gr

Ένας επιχειρηματίας δεν νοιάζεται μόνο για τυχόν ζημιά η καταστροφή της περιουσίας του άλλα και για την περίοδο της διακοπής των εργασιών της επιχείρησης του που θα του επιφέρει επιπρόσθετη οικονομική ζημιά. Εδώ είναι που εμφανίζεται το συμβόλαιο Απώλειας Κερδών!

 

Η ασφάλιση αυτή, είναι ένα απαραίτητο και πολύτιμο εργαλείο διασφάλισης της ομαλής λειτουργίας μιας επιχείρησης μετά από την έλευση ενός κινδύνου.








Τι καλύπτει?
  • Απώλεια Μικτού Κέρδους Εργασιών ως αποτέλεσμα ολικής η μερικής διακοπής των εργασιών της επιχείρησης λόγω απώλειας η ζημιάς στο περιεχόμενο η/και το κτίριο της επιχείρησης συνεπεία φωτιάς, κεραυνού και έκρηξης λεβήτων η κυλίνδρων υγραερίου που χρησιμοποιούνται για οικιακούς σκοπούς για προκαθορισμένη περίοδο. (περίοδο ασφάλισης).
  • Πληρωμή επιπρόσθετων δαπανών για περιορισμό της διακοπής όπως χρήση ενοικίαση επίπλωσης, εξαρτημάτων, τηλεφώνων κλπ.
  • Απώλεια μικτού κέρδους εργασιών συνεπεία σεισμού, θύελλας, καταιγίδας, πλημμύρας, κακόβουλης ζημιάς, διάρρηξης σωλήνων νερού η υπερχείλισης δεξαμενών νερού, οχλαγωγίας, απεργίας, πρόσκρουσης οχημάτων η αεροσκαφών, έκρηξης, φωτιάς η οποία προέρχεται από δάσος.
  • Για αμοιβές ελεγκτών για προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων μετά από ένα περιστατικό.

Πρέπει να σημειώσουμε πως είναι απαραίτητη η ύπαρξη ασφαλιστηρίου Περιουσίας προκειμένου να μπορέσετε να αξιοποιήσετε το συγκεκριμένο προϊόν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8547220 ή με email στο support@benefitfs.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου