Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Νέα προγράμματα περίθαλψης για κατοικίδια Συντροφιάς


Νέα προγράμματα περίθαλψης για κατοικίδια Συντροφιάς, www.benefitfs.gr

Παρακολουθώντας και μελετώντας την εξέλιξη της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς, την δημιουργία νέων πλαισίων στην προστασία όσων και όσα αγαπάμε και παράλληλα ερευνώντας αναλυτικά τις εγχώριες ανάγκες των πολιτών της, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τα νέα προγράμματα περίθαλψης , για «κατοικίδια συντροφιάς».

Τα προγράμματα περίθαλψης για κατοικίδια συντροφιάς που αναπτύσσονται είναι αποτέλεσμα πολύμηνων και ιδιαίτερα συντονισμένων ενεργειών μίας μεγάλης ομάδας ειδικών συμβούλων σε θέματα συστημάτων περίθαλψής τους και κτηνιάτρων.

Τα προγράμματα Pet δημιουργήθηκαν με βασικό στόχο την παροχή προγραμμάτων υψηλού επιπέδου, για την υγειονομική περίθαλψη των κατοικίδιων συντροφιάς και παράλληλα την εξασφάλιση ιδιαίτερα αναβαθμισμένων υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της φροντίδας τους, με σκοπό την ποιοτική διαβίωσή τους.

Για την πλήρη και αξιόπιστη υποστήριξη όλων των παροχών και υπηρεσιών, που προβλέπονται για τα μέλη των προγραμμάτων της , έχει δημιουργήσει ένα επιλεγμένο και γεωγραφικά κατανεμημένο δίκτυο συμβεβλημένων κτηνιατρικών κλινικών/κτηνιατρείων για την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών υγείας.

Παράλληλα, η Εταιρεία έχει συμβληθεί και έχει αναπτύξει ειδικές συνεργασίες με Εταιρείες που υποστηρίζουν τα κατοικίδια συντροφιάς σε τροφές, περιποίηση-καλλωπισμός, εκπαιδεύσεις και κέντρα φιλοξενίας «pension», με σκοπό την παροχή πρόσθετων και σημαντικών καλύψεων για τον συνδρομητή/ασφαλισμένο της.

- Δείτε εδώ τα οφέλη των μελών της Safe Pet System

-Τα προγράμματα Pet παρέχονται για σκύλους και γάτες.

Στείλτε μας το email σας να σας στείλουμε αναλυτικά τις παροχές