Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ασφάλιση για νεοσύστατες επιχειρήσεις!


 Ασφάλιση για νεοσύστατες επιχειρήσεις! www.benefitfs.gr

 Ένα εικονικό γραφείο επιτρέπει στις νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις μικρές επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν μια σειρά από επαγγελματικές υπηρεσίες επικοινωνίας και διευθύνσεων, οι οποίες, παραδοσιακά, ήταν μόνο προσβάσιμες από μεγαλύτερες επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να αντέξουν τα δαπανηρά έξοδα.


Γενικά, ένα εικονικό γραφείο αποτελείται από τέσσερις βασικές υπηρεσίες:




  1. Επιχειρησιακή ταχυδρομική διεύθυνση
  2. Υπηρεσία τηλεφωνητή
  3. Ενοικίαση αίθουσας συνεδριάσεων
  4. Ημερήσια γραφεία
Επιχειρησιακή ταχυδρομική διεύθυνση

Πολλές επιχειρήσεις είναι απρόθυμες να χρησιμοποιήσουν τη διεύθυνση κατοικίας τους ως επαγγελματική διεύθυνση. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Mπορεί να θολώσει τις γραμμές μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής ζωής και οι πελάτες μπορεί να πιστεύουν ότι η επιχείρηση είναι πολύ μικρή για τις ανάγκες τους. Έχοντας μια αποκλειστική ταχυδρομική διεύθυνση τα όρια μεταξύ της επιχείρησής σας και της ζωής στο σπίτι διατηρούνται σαφείς και μπορεί να δώσει μια πιο επαγγελματική εικόνα.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα εικονικό γραφείο οπουδήποτε στη χώρα. Αν η πλειοψηφία της αγοράς-στόχου σας είναι εγκατεστημένη σε μια συγκεκριμένη πόλη που εσείς δεν βρίσκεστε εκεί, η κατοχή μιας έγκυρης διεύθυνσης στην περιοχή αυτή μπορεί να σας δώσει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα. Οι πελάτες συχνά προτιμούν να συνεργάζονται με κάποιον τοπικό οργανισμό και η δυνατότητα πρόσβασης σε αίθουσες συνεδριάσεων σε αυτό το σημείο χωρίς σημαντικό κόστος θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σας.

Η λήψη θέσης σε μια διεύθυνση εικονικού γραφείου είναι ευκολότερη από ό,τι μπορείς να φανταστείς. Πολλές εταιρείες εικονικών γραφείων θα ανοίξουν με ασφάλεια την ανάρτησή σας και θα σας στείλουν μήνυμα, διασφαλίζοντας ότι δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε φυσικά το εικονικό γραφείο σας για να ανακτήσετε το ταχυδρομείο σας.

Υπηρεσία τηλεφωνητή

Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό για τους πελάτες από τη μετάβαση στο φωνητικό ταχυδρομείο όταν πρέπει να φτάσουν σε σας. Ένα από τα οφέλη ενός εικονικού γραφείου είναι να απαντηθούν οι κλήσεις σας από επαγγελματία γραμματέα. Όχι μόνο αυτό διασφαλίζει ότι οι κλήσεις δεν χάνονται ποτέ, αλλά και εγγυάται ότι οι κλήσεις σας απαντώνται επαγγελματικά κάθε φορά. Οι πελάτες τείνουν να είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι αφήνοντας ένα μήνυμα με ένα πραγματικό πρόσωπο από ένα μηχάνημα τηλεφωνητή, και αν ένα θέμα χρειάζεται επειγόντως προσοχή, η εικονική σας γραμματέας θα είναι σε θέση να έρθει σε επαφή μαζί σας γρήγορα.

Ενοικίαση αίθουσας συνεδριάσεων

Τα περισσότερα εικονικά γραφεία σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε συναντήσεις σε μια  αίθουσα συσκέψεων που έχετε νοικιάσει, δίνοντας μια πιο επαγγελματική εντύπωση στην επιχείρησή σας από το να την κρατάτε στο σαλόνι σας ή σε ένα καφέ. Αυτό αποτελεί σημαντικό όφελος για τις μικρές επιχειρήσεις. Αν και δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλο αριθμό συναντήσεων, ένας εικονικός χώρος συνάντησης θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση κατά παραγγελία σε εγκαταστάσεις (όταν τις χρειάζεστε) με σχετικά μικρό κόστος.

Ημερήσια γραφεία

Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε την τάση να εργάζεστε καλύτερα μακριά από το σπίτι, μπορείτε να κανονίσετε να νοικιάσετε γραφεία ημέρας ή καυτά γραφεία. Αυτά περιλαμβάνουν όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για να εργαστείτε, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο διαδίκτυο, εκτυπωτές, τηλέφωνα και φωτοτυπικά. Ορισμένοι πάροχοι εικονικών γραφείων σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε γραφεία ημέρας όπου κι αν βρίσκεστε στη χώρα - πράγμα που σημαίνει ότι αν έχετε να ταξιδέψετε σε μεγάλη απόσταση για μια σύντομη συνάντηση, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπόλοιπη μέρα δουλεύοντας σε ένα από τα κέντρα τους.

Ξεκινώντας μια επιχείρηση;

Αν ψάχνετε για την ενοικίασει ενός εικονικού γραφείου για την εκκίνηση της επιχείρησείς σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε την ασφάλιση που μπορεί να χρειαστεί η εταιρεία σας.

Τα ταξίδια μπροστά και πίσω μπορεί να είναι ο λόγος που θα τεθεί ο ακριβός επιχειρησιακός εξοπλισμός σας - όπως φορητούς υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα - σε κίνδυνο ανεπανόρθωτης  ζημιάς. Η ασφάλιση επαγγελματικού εξοπλισμού μπορεί να καλύψει το κόστος αντικατάστασης  επιχειρηματικού εξοπλισμού, αν τύχει να υποστεί βλάβη ή  κλαπεί τυχαία, με την επιλογή να καλύπτεται σε παγκόσμιο εύρος.

Επιπλέον, ορισμένα εικονικά γραφεία  (ιδιαίτερα αυτά που διοικούνται από συμβούλια) μπορεί να απαιτούν από την επιχείρησή σας να έχει ασφάλιση αστικής ευθύνης. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης καλύπτει το κόστος υπεράσπισης ισχυρισμών για τραυματισμό τρίτου ή ζημιάς σε περιουσιακό στοιχείο τρίτου, ως αποτέλεσμα της αμέλειάς σας. Ελέγξτε με τον πάροχο του εικονικού γραφείου σας εάν πρέπει να αποκτήσετε ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Και οι δυο περιπτώσεις είναι σχετικά οικονομικές, αλλά θα μπορούσαν ενδεχομένως να σώσουν χιλιάδες επιχειρήσεις , αν υποβληθούν αξιώσεις εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου