Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Πως να κάνεις μια "Ανάλυση Αναγκών" πριν αγοράσεις ένα συμβόλαιο Ζωής!

Πως να κάνεις μια "Ανάλυση Αναγκών" πριν αγοράσεις ένα συμβόλαιο Ζωής! www.benefitfs.gr

Όταν αγοράζετε ασφάλιση ζωής, μην επιλέγετε συμβόλαιο πριν κατανοήσετε τις οικονομικές σας ανάγκες.




Η σκέψη των πολλών ανθρώπων είναι αρνητική όταν πρόκειται για ασφάλειες ζωής. Αποφασίζουν για το προϊόν που θέλουν, όπως την σύνταξη,  την προστασία της ζωής η της οικογένειας τους, την κάλυψη των εξόδων τυχόν νοσηλείας τους, είτε για συνδυασμό όλων αυτών - πριν πραγματοποιήσουν μια έγκυρη ανάλυση αναγκών, με αποτέλεσμα να μην λάμβάρουν την προστασία που χρειάζονται.

"Πρέπει να υπολογίσετε για πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε προστασία εσείς και η οικογένεια σας, πότε πρέπει να συνταξιοδοτηθείτε, η τι παροχές σας δίνει το ταμείο σας, ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς προιόν, το οποίο θα σας συντροφεύει για τα επόμενα χρόνια. 



Ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσετε την διάρκεια για την ασφάλιση ζωής που θέλετε να αγοράσετε είναι με μια ανάλυση αναγκών ή μια μελέτη financial planning. Έχει διαπιστωθεί ότι μέσω μιάς μελέτης οι πελάτες αντιλαμβάνονται καλύτερα το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να αγοράσουν την ασφάλεια ζωής που χρειάζονται.

Αναλύστε τα τρέχοντα και μελλοντικά σας έξοδα.


Μια σωστή ανάλυση αναγκών θα εξετάσει τα άμεσα, τρέχοντα και μελλοντικά έξοδα και ανάγκες.

Τα άμεσα έξοδα περιλαμβάνουν όλους τα πιθανά έξοδα νοσηλείας, το κόστος αποθεραπείας, την απώλεια εισοδήματος, και τα τρέχοντα έξοδα περιλαμβάνουν την υποθήκη σας το δάνειο και κάθε άλλο οφειλόμενο χρέος που έχετε.

Οι άνθρωποι συνήθως θέλουν οι οικογένειές τους να είναι σε θέση να πληρώσουν τα έξοδα ή χρέη  που δημιουργούνται όταν χάσουν την ικανότητα για εργασία ή αποβιώσουν. "Τα χρέη είναι ένα πολύ μεγαλύτερο θέμα σήμερα απ 'ότι στο παρελθόν".

Τα τρέχοντα και μελλοντικά έξοδα μπορεί να περιλαμβάνουν την αποστολή των παιδιών σας στο κολλέγιο. Πρέπει να αναλογιστείτε αν τα παιδιά σας είναι πιθανό να αναζητήσουν εξειδικευμένα κολέγια και πανεπιστήμια και να περάσουν περισσότερο χρόνο για τις σπουδές τους. "Όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παράσχετε για το κόστος των σπουδών, τόσο το καλύτερο,"

Τι αξίζετε για την οικογένειά σας?


Η εταιρεία εξετάζει την οικονομική αξία της ζωής σας για να σας βοηθήσει να καθορίσετε το κεφάλαιο της ασφάλισης ζωής που θα αγοράσετε. Ο τύπος βασίζεται στις απαντήσεις σας σε αυτά τα ερωτήματα:
  • Πόσο χρονών είσαι?
  • Πόσα κερδίζετε προ φόρων;
  • Ποια είναι η ετήσια αξία των πράξεων που κάνετε για την οικογένειά σας, όπως η οδήγηση παιδιών, η κοπή του χλοοτάπητα ή για οτιδήποτε θα πληρώνατε κάποιον άλλο για να το κάνει;
  • Πόσα πληρώνετε για φόρους;
  • Πόσα εισπράττεται από παροχές σε εργαζόμενους, όπως ασφάλιση υγείας και εισφορές σε αποταμιεύσεις συνταξιοδότησης;
  • Σε ποια ηλικία σκοπεύετε να συνταξιοδοτηθείτε;
  • Πόσα χρειάζονται οι δικαιούχοι για προσωπικές ανάγκες όπως τρόφιμα, ρούχα και μεταφορές;

Μια καλή ανάλυση αναγκών εξετάζει επίσης το πόσο πιθανό θα είναι ο θάνατος να ωφελήσει την ασφάλισης ζωής εάν επενδυθεί.

Να είστε ειλικρινείς όταν κάνετε μια ανάλυση αναγκών. Η ασφαλιστική εταιρεία που σας προωθεί ένα τέτοιο προϊόν, δεν είναι πιθανό να ζητήσει την φορολογική σας δήλωση για να επαληθεύσει τις πληροφορίες που έχετε δηλώσει, αλλά η τελική ανάλυση θα είναι τόσο καλή όσο οι απαντήσεις σας.

Υπολογίστε με online calculators το κόστος της ασφάλειας ζωής σας.


Μπορείτε να βρείτε online calculators για να κάνετε τις δικές σας αναλύσεις αναγκών.

"Μερικοί άνθρωποι είναι άνετοι να κάνουν ένα πέρασμα σ 'αυτό πριν πάνε και να μιλήσουν με έναν πράκτορα", λέει ο Bates. Άλλοι προτιμούν να έχουν έναν ασφαλιστικό πράκτορα να το κάνει γι 'αυτούς.

Ο Lundquist λέει ότι ενώ οι online calculators είναι ένας καλός τρόπος εκκίνησης, οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές "έτσι μια μορφή δεν μπορεί να λειτουργήσει για όλους μας". Ένας καλός ασφαλιστικός πράκτορας ή ένας Financial Planner θα ξεκινήσει με μια βασική μορφή, λέει, αλλά προσαρμόζει τις ερωτήσεις "για να πάει βαθύτερα" ώστε να βγάλει μια πιο ακριβές μορφή.

Επίσης, θα πρέπει να αναθεωρήσετε όλα τα συμβόλαιά σας - συμπεριλαμβανομένης της ασφαλιστικής κάλυψης αυτοκινήτων, κατοικιών και αναπηρίας - για να βεβαιωθείτε ότι καλύπτουν τις ανάγκες σας. "Εάν οι στόχοι και οι προοπτικές σας αλλάξουν, άλλο τόσο θα μπορούσαν να αλλάξουν και οι ασφαλιστικές σας ανάγκες!".

Πηγή: www.uphelp.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου