Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

#6 Τρόποι για να αποφύγει την αποτυχία μια εταιρεία Start up!


#6 Τρόποι για να αποφύγει την αποτυχία μια εταιρεία Start up! www.benefitfs.gr

Η έναρξη μιας start up δεν είναι ακίνδυνη, και οι νέες επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην αποτυχία κατά τα πρώτα έτη λειτουργίας.



Στην πραγματικότητα, ο διαδικτυακός τόπος Business Case Studies υποστηρίζει ότι τις τρεις πρώτες χρονιές αποτυγχάνουν μόνο μία στις τρεις νεοσύστατες επιχειρήσεις, αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; Για να είσαι μία από τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά και να ευημερούν, ρίξε μια ματιά σε αυτούς τους έξι τρόπους για να αποφύγεις την αποτυχία σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον:

#1 Κάντε έρευνα αγοράς


Πολλοί υποθέτουν ότι η έλλειψη χρηματοδότησης ή η συγκρότηση λάθους ομάδα είναι οι κύριοι λόγοι για την αποτυχία των επιχειρήσεων. Ωστόσο, ο σχεδιασμός και η έρευνα είναι κρίσιμης σημασίας για την εξασφάλιση της επιχειρηματικής σας ιδέας, οι τιμές σας είναι ανταγωνιστικές και θα λάβετε επαρκή απόδοση της επένδυσης σας. Περάστε χρόνο ερευνώντας την επιχειρηματική σας ιδέα και εάν υπάρχει ζήτηση για το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας. Αν και οι ερευνητικές εκθέσεις μπορεί μερικές φορές να είναι απαγορευτικά δαπανηρές για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, τα πανεπιστημιακά έγγραφα και τα blog post μπορούν να σας βοηθήσουν. Ακούστε τα σχόλια των πελατών σας και από επιχειρηματικούς συνεργάτες που εμπιστεύεστε (όχι φίλους και οικογένεια, οι οποίοι μερικές φορές αποφεύγουν να σας δώσουν την πραγματική τους γνώμη για να μην σας προσβάλλουν), καθώς οι απόψεις τους μπορούν να αποδειχθούν ανεκτίμητες.

2# Σταθερό επιχειρηματικό πλάνο


Μπορεί να είναι ένα κλισέ, αλλά υπάρχει μεγάλη αλήθεια στη φράση "η αποτυχία να προετοιμαστείς σε προετοιμάζεται να αποτύχεις". Όλες οι νεοσύστατες επιχειρήσεις απαιτούν ένα προσεκτικά σχεδιασμένο επιχειρηματικό πλάνο που πρέπει να έχει ρεαλιστικές και εκπαιδευτικές πτυχές για χρήση τους στο μέλλον. Η δομή στα αρχικά στάδια θα αποδειχθεί πολύ σημαντική, αλλά πολλές start up επιχειρήσεις αποτυγχάνουν στην δημιουργία της. Μιλήστε στην τράπεζά σας ή δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην δημιουργία ενός business plan προτύπου.

#3 Διαχειρίσου τα οικονομικά σου


Η χρηματοοικονομική διαχείριση είναι ζωτικής σημασίας για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις όλων των μορφών και μεγεθών. Αν σας λείπει το κεφάλαιο και ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση όπου η επιχείρησή σας δεν θα είναι σε θέση να αναπτυχθεί. Οι επιχειρήσεις που δεν μπορούν να αναζητήσουν επαγγελματικές συμβουλές ενδέχεται να διαπιστώσουν ότι τα οικονομικά τους προβλήματα επιδεινώνονται. Χρησιμοποιήστε έναν λογιστή - σε απευθείας σύνδεση ή πρόσωπο με πρόσωπο - για να σας βοηθήσει να δανειστείτε και να διαχειριστείτε τα χρήματα με οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.

#4 Πρόσληψη μιας καλής ομάδας


Έχοντας μια ποιοτική ομάδα ανθρώπων να δουλεύουν δίπλα σας είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία της νέας επιχείρησής σας. Η πρόσληψη απαιτεί προσεκτική εξέταση, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάθε εργαζόμενος φέρνει μια νέα δεξιότητα στην επιχείρησή σας. Το ίδιο ισχύει και για τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη. Θα πρέπει να είναι όσο παθιασμένοι είστε και εσείς και να έχουν δεξιότητες και γνώσεις που συμπληρώνουν τις δικές σας.

#5 Κάνε marketing στην επιχείρησή σου


Εάν δεν φωνάζετε για την επιχείρησή σας, κανένας άλλος δεν θα το κάνει για σας. Χρησιμοποιήστε όλα τα κανάλια μάρκετινγκ - από την κατοχή ενός επαγγελματικού ιστότοπου έως τη χρήση κοινωνικών μέσων - για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Η χρήση ενός απομονωμένου καναλιού είναι απίθανο να προσφέρει τα αποτελέσματα που θέλετε. Είναι πάντα συνετό να διαβάσετε τις ιστορίες άλλων επιτυχημένων επιχειρηματιών που κάποτε ήταν στη θέση σας για έμπνευση και συμβουλές.

#6 Διαχειρίσου τους κινδύνους


Είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε τον σύντομο δρόμο όταν πρόκειται για την εκκίνηση της επιχείρησής σας. Η ασφάλιση είναι ο κοινός τρόπος διασφάλισης, αλλά πολλές επιχειρήσεις μπορούν να παρασυρθούν από τον μεγάλο όγκο πληρωμών, προτού να έχουν ακόμη την ευκαιρία να ξεκινήσουν. Αποφύγετε αυτό να συμβεί σε σας προστατεύοντας την επιχείρησή σας με τη σωστή ασφάλεια για νεοσύστατες επιχειρήσεις.



Πηγή: www.markeluk.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου