Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

2.Βασικά ζητήματα Cyber Security για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας

2.Βασικά ζητήματα Cyber Security για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας, www.benefitfs.gr

 

Οι παραβιάσεις του Cybersecurity μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές, αλλά υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε ή και να περιορίσετε την έκθεση των επιχειρήσεων σας - με λογικό κόστος αν ακολουθήσετε μια ενεργή προσέγγιση.


Οι επιχειρήσεις φιλοξενίας πρέπει να αντιμετωπίσουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο από διάφορες οπτικές γωνίες, συμπεριλαμβανομένων των:
  • τεχνικών εφαρμογών,
  • νομικών και εφαρμογής του GDPR,
  • συστημάτων πληρωμών,
  • ασφαλιστικής προστασίας για την περιουσία, και το προσωπικό,
  • την ευθύνη που απορρέει και την απώλεια φήμης και εσόδων από μια πιθανή παραβίαση,
  • τα πρόστιμα,
  • και τις κυβερνοεπιθέσεις.

Δράση τώρα για να υποδεχθούμε το 2020

Κατά την άποψή μας, τα περισσότερα ξενοδοχεία απλά δεν είναι προετοιμασμένα για την ψηφιακή εποχή. Και τα περισσότερα από αυτά που δείχνουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον, ακολουθούν μια ιδιαιτέρως αργή και συντηρητική προσέγγιση. Κατά τα επόμενα έτη, τα ξενοδοχεία θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στις επενδύσεις στην ασφάλεια και την τεχνολογία που θα χρειαστούν κατά το μετασχηματισμό της οργανωτικής τους δομής, ώστε να προσαρμοστούν σε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο. Η μάχη για την ασφάλεια και την τεχνολογία θα είναι πολύ έντονη και ίσως απαιτήσει δημιουργική σκέψη – όπως η στενότερη συνεργασία με στρατηγικούς εξωτερικούς συνεργάτες.


"Οι ξενοδόχοι που θα είναι σε θέση να ερμηνεύσουν και διαχειριστούν κατάλληλα τα δεδομένα, θα είναι οι κερδισμένοι το 2020." 

read more: GDPR - Ανακαλύπτω, Διαχειρίζομαι, Προστατεύω, Συμμορφώνομαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου