Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Health, Love & Safety


Health, Love & Safety, www.benefitfs.gr

Κάθε γονιός νοιάζεται για το παιδί του. ΄Όλοι Θέλουμε το καλό του. Ενδιαφερόμαστε για την υγεία και και την ασφάλεια του. Του δίνουμε απεριόριστη αγάπη για να το βλέπουμε ευτυχισμένο. Για τους λόγους αυτούς προσέχουμε τη διατροφή του, τη μόρφωσή του… γενικότερα ότι συντελεί στο να έχει υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Τα παιδιά χρειάζονται: 
ΑΓΑΠΗ: Το πιο σημαντικό στην ζωή τους! Ζεστή, επαφή των γονιών και  χρόνο για παιχνίδι, απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και χαδια.

ΥΓΕΙΑ: Για να μην σταθεί τίποτα εμπόδιο στην ανάπτυξη τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Να γνωρίζουν ότι θα είμαστε δίπλα τους, όποτε μας χρειαστούν.


Την Αγάπη και την Ασφάλεια του την παρέχουμε απλόχερα. Η υγεία του όμως εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες και η αντιμετώπιση της μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή. Στο μυαλό όλων μας υπάρχει ένα σημαντικό ερώτημα.

"Αν μου χρειαστούν στο μέλλον 10, 20 ή 50 χιλιάδες ευρώ για την υγείας του παιδιού μου, και χρειάζομαι την καλύτερη φροντίδα την ώρα που πρέπει, στο νοσοκομείο και τον γιατρό της επιλογής μου, έχω να τα προσφέρω;"Το όφελος από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας για το παιδί
Δέν χρειάζετε να έχετε στον λογαριασμό του χρήματα για δαπάνες, έκτακτου περιστατικού στα εξωτερικά ιατρεία, για επίσκεψη στον απαιτούμενο ιατρό, τις διαγνωστικές του εξετάσεις και το πιό δαπανηρό μια νοσηλεία.
Η στιγμή του περιστατικού είναι δύσκολη στην διαχείριση. Ένας γιατρός της εταιρείας, σας καθοδηγεί για τα πρώτα βήματα.
Η μή δέσμευση ενός μεγάλου ποσού, σας βοηθάει στο να μεριμνήσετε για τις άλλες του ανάγκες διαβίωσης, ένδυσης, ψυχαγωγίας αλλά και τις μελλοντικές του όπως σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση
.....................................................................

Διαβάστε: Τι παρέχει ένα συμβόλαιο υγείας για το παιδί 

.....................................................................
Ο λόγος είναι το ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν θεωρείται απλά ένα είδος πολυτελείας, αλλά μια αναγκαία δαπάνη που έρχεται να συμπληρώσει τα κενά της περίθαλψης του δημοσίου τομέα και των επικουρικών ταμείων.Επίσης μπορεί να σας προσφέρει, άμεση πρόσβαση σε Πρωτοβάθμια περίθαλψη ( Διάγνωση ) ή έκτακτο περιστατικό περιστατικό όποτε τα χρειαστείτε
.......................................................................

Διαβάστε: Γιατί χρειάζομαι Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

......................................................................
Μην ξεχνάτε ότι η ιδιωτική ασφάλιση συμπληρώνει τη Δημόσια και δεν την υποκαθιστά πλήρως σε καμιά περίπτωση.
.......................................................................

Διαβάστε: Αγαπώ σημαίνει εξασφαλίζω
.......................................................................
Διαβάστε τον οδηγό ασφάλισης κατεβάζοντας το e-book στην σελίδα μας www.benefitfs.gr που θα σας επιτρέψει να κάνετε την σωστή έρευνα αγοράς και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail support@benefitfs.gr η τηλεφωνήστε μας στο 210 8547220.

Είμαστε στην διάθεση σας για ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται σ’ αυτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου